Situat a un dels paratges més bells de la Costa Brava, a la platja de Portbou

Una cuina cuidada, amb una extensa carta amb carns, peixos, marisc i arrossos de la millor qualitat, es troben a la carta del Restaurant España de Portbou Alt Empordà de Girona a Catalunya, situat a un dels paratges més bells de la Costa Brava, al costat de la platja a Portbou.

Diferents menús i plats tradicionals de la cuina catalana i espanyola són els protagonistes del restaurant Espanya que completa amb una excel.lent proposta gastronòmica les activitats que es poden fer en aquest paratge: rutes turístiques per descobrir la reserva natural de Cervera/Banyuls, rutes btt, activitats esportives, activitats marítimes, senderisme, platges, museus… El restaurant està a prop de Llançà i Colera, on es poden gaudir excepcionals platges i un magnífic ambient; i també és a prop de la casa museu Salvador Dalí de Cadaqués i del Museu Dalí de Figueres….

La seva localització també és ideal per a totes les persones que vinguin de França o vagin a visitar el país veí. El municipi de Portbou està molt a prop de Cervera i de Banyuls-sur-mer, fet que converteix al restaurant Espanya a Portbou d´Alt Empordà a la Costa Brava de Girona, en el més septentrional de la península banyat pel mar Mediterrani.

Des de l’any 1905 fins el 1936, el restaurant España de Portbou, Alt Empordà de girona en la costa brava, va ser el casino del poble. Després va passar a ser el Bar España, posteriorment, l’any 1983, es va transformar en l’actual Restaurant Espanya de Portbou, Alt Empordà, Girona, Catalunya, del que n’és propietari Manuel Flores Crespo.