Una cuina cuidada, amb una extensa carta amb carns, peixos, marisc i arrossos de la millor qualitat

Restaurant España Portbou
Restaurant España Portbou
Restaurant España Portbou
Restaurant España Portbou
Restaurant España Portbou

Amanida i entrants

  • 1.- Amanida variada: 9,80€
  • 2.- Amanida d'anxoves: 11,80€
  • 3.- Amanida de gambes: 12,80€
  • 4.- Amanida formatge de cabra:11,60€
  • 5.- Escalivada: 10,60€
  • 6.- "Carpaccio" de gambes: 12,80€
  • 7.- "Carpaccio" de tonyina: 11,60€
  • 8.- Truita de gambes: 12,10€
  • 9.- Espàrrecs amb maionesa: 7,60€
  • 10.- Espàrrecs amb pernil: 10,70€
  • 11.- Meló amb pernil: 10,70€

Arrossos i Pastes

  • 12.- Paella a la Valenciana (Min. 2 persones) p.p.p.: 15,50€
  • 13.- Paella marinera (Min. 2 personas) p.p.p.: 16,50€
  • 14.- Arròs negre (Min. 2 persones) p.p.p.: 15,50€
  • 15.- "Fideuà" (Min. 2 personas) p.p.p.: 14,00€
  • 16.- Arròs vegetarià: 12,80€
  • 17.- Canelons de carn: 9,20€
  • 18.- Canelons d'espinacs: 8,40€
  • 19.- Macarrons "a la bolonyesa": 8,20€
  • 20.- Pizza: 10,20€

Carns

  • 38.- Bistec a la planxa: 9,10€
  • 39.- Bistec al roquefort: 10,40€
  • 40.- Costelles de xai: 13,80€
  • 41.- ½ Pollastre rostit amb guarnició: 8,45€
  • 42.- Galtes de porc (2) amb guarnició: 10,50€
  • 43.- Entrecot a la planxa: 15,60€
  • 44.- Entrecot al Roquefort: 17,30€

Peix i marisc

  • 21.- Graellada de peix: 26,50€
  • 22.- Calamars a la romana: 12,80€
  • 23.- Calamars a la planxa: 13,95€
  • 24.- Calamars "a l'andalusa": 13,95€
  • 25.- Freginada de peix: 12,80€
  • 26.- Musclos a la marinera: 12,30€
  • 27.- Musclos al vapor: 10,80€
  • 28.- Gambes a la planxa (8): 17,30€
  • 29.- Xipirons: 16,00€
  • 30.- Llenguado a la planxa: 14,50€
  • 31.- Llenguado a l'ametlla: 16,50€
  • 32.- Rap a la planxa (cua): 13,95€
  • 33.- Rap a la marinera (cua): 15,95€
  • 34.- Sípia a la planxa: 18,55€
  • 35.- Popets amb salsa: 15,90€
  • 36.- Sarsuela de peix (Min. 2 persones) p.p.p.: 27,50€
  • 37.- Llobarro filetejat al forn: 18,80€