Extensa carta de plats i menús

Plats tradicionals
de la cuina Catalana i Espanyola

Restaurants "El España - El Club” a Portbou

Alt Empordà - Costa Brava - Girona - Catalunya
Suculents menús i generosos plats tradicionals de la cuina catalana i espanyola són els protagonistes del Restaurant España de Portbou (Alt Empordà, Girona), situat a un dels paratges més bells de la Costa Brava al costat de la platja a Portbou.
Els nostres compten amb opcions de tot tipus: amanides, entrants, arrossos, pastes, pizzes, carns de tot tipus i peix i marisc sempre fresc i de la zona.

La Carta

Una cuidada cuina, amb una extensa carta amb carns, peixos, marisc i arrossos de la millor qualitat

Entrants

Amanida variada
Amanida d’anxoves
Amanida formatge de cabra
Escalivada
Carpaccio de tonyina
Espárragos con mayonesa
Espàrrecs amb maionesa
Meló amb pernil
Restaurant El España Portbou

Arrossos i Pasta

Paella Valenciana (Min. 2 pers.)
Paella Marinera (Min. 2 pers.)
Arròs negre (Min. 2 pers.)
Fideuà (Min. 2 pers.)
Arròs vegetarià
Canelons de carn
Canelons d’espinacs
Macarrons
Pizza

Carns

Bistec a la planxa
Bistec al roquefort
Costelles de xai
½ Pollastre rostit amb guarnició
Galtes de porc (2) amb guarnició
Entrecot a la planxa
Entrecot al Roquefort
Restaurant El España Portbou

Peix i Marisc

Graellada de peix
Calamars a la romana
Calamars a la planxa
Calamars a la andalusa
Freginada de peix
Musclos a la marinera
Musclos al vapor
Gambes a la planxa (8)
Xipirons
Llenguado a la planxa
Llenguado a l’ametlla
Rape a la plancha (cua)
Rap a la marinera (cua)
Sèpia a la planxa
Popets amb salsa
Sarsuela de peix (Min. 2 pers.)
Llobarro filetejat al forn

Situat a un dels paratges més bells de la Costa Brava al costat de la platja a Portbou ...

Restaurants "El España - El Club” a Portbou, Girona

Diferents menús i plats tradicionals de la cuina catalana i espanyola són els protagonistes del Restaurant Espanya de Portbou (Alt Empordà, Girona), que és un dels establiments mítics del municipi, amb una cuina acurada a uns preus molt correctes i amb un tracte sempre pròxim.

La carta compta amb opcions de tot tipus: amanides, entrants, arrossos, pastes, pizzes, carns de tot tipus i peix i marisc sempre fresc i de la zona. També hi ha menús de tota mena, fins a set de diferents, entre ells un menú infantil, un vegetarià molt elaborat i un de tapes. Pel que fa a les carns, cal destacar que totes elles són sempre d’una qualitat assegurada.

Les activitats que es poden realitzar en aquest paratge: rutes turístiques per descobrir la reserva natural de Cerbère / Banyuls, activitats esportives, activitats marítimes, senderisme, platges, visitar museus … El Restaurant Espanya de Port Bou a la Costa Brava, és a prop de Llançà i Colera, on es pot gaudir de platges excepcionals i un magnífic ambient; i també és a prop de la casa museu Salvador Dalí de Cadaqués i del Museu Dalí de Figueres.

La seva localització també és ideal per a totes les persones que vinguin de França o vagin a visitar el país veí. El municipi de Portbou està molt a prop de Cerbère i de Banyuls-sur-mer, el que converteix al restaurant Espanya a Portbou, a la Costabrava, en el més septentrional de la península banyat pel mar Mediterrani.

Des de l’any 1905 fins al 1936, el Restaurant Espanya va ser el casino del poble. Després va passar a ser el Bar Espanya, posteriorment, l’any 1983, es va transformar en l’actual Restaurant Espanya de Portbou (Alt Empordà, Girona, Catalunya, Espanya), del qual és propietari Manuel Flores Crespo. Si busca menjar en un restaurant amb vistes al mar no dubteu a trucar al telèfon 0034 972 390 008 o buscar el mapa de situació a www.restaurantespana.cat..